99 konkreta tips hur du förbättrar din webbsidas synlighet

blogg100För 3:e året i rad drar Fredrik Wass igång utmaningen Blogg100, det hela går ut på att skriva minst ett inlägg om dagen under 100 dagar. För de flesta, och säkert även för mig, blir det en stor utmaning att orka hela vägen i mål.

Jag har varit lite dålig på att uppdatera här på senare tid, mestadels eftersom jag försökt skriva ganska djupt samt om saker de flesta andra inte skriver om inom seo-branschen och inte helt enkelt haft tiden. Med utmaningen #blogg100 blir det förändringar på torpet, istället för att skriva långa och ofta tekniska inlägg ska jag ge er konkreta, ofta små, enkla, tips på hur ni på egen hand kan förbättra synligheten på er webbplats.

Bättre synlighet ger fler besökare, fler besökare ökar motivationen att skriva, precis vad både jag och ni andra deltagare behöver. Första tipset blir helt enkelt att följa min blogg och lära dig resterande 99 tips.

Om du vill ha en snabb resumé om vem jag är, kan du finna det på min fina sida, Om Stefan.

Sitter du på någon speciellt fråga som rör webbsidor, seo, affiliate, webbutveckling och liknande områden, tveka inte att fråga mig, kanske blir din fråga besvarad med ett av följande 99 inlägg i #blogg100.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *