Om sidan

Hej och välkommen!

Stefan Janson
Här kan du läsa om det mesta inom området sökmotorer, allt från sökmotoroptimering, det vill säga hur du kan förbättra dina chanser att placera dig högt på sökmotorer till sociala medier. Då jag både jobbar inom webb och håller mig ajour inom det mesta som berör området, kändes det lika bra att skriva ned mina tankar och åsikter så fler kan ta del av allt.

Jag som driver sidan heter Stefan och har jobbat med webb sedan någon gång innan millennieskiftet. Innehar en masterexamen inom IT, software development and management, från Chalmers och har drivit kommersiella webbsidor sedan början av 2000.

Till vardags arbetar jag främst med webbutveckling, PHP, Javascript, mySql, Oracle, integration sociala medier, mobila appar och annat smått och gott berikar min arbetsdag.
Driver även en enskild firma där jag har några webbsidor och drygar ut min kassa genom reklamintäkter, den största av sidorna som jag har är missatsamtal.se som har drygt 10k besökare om dagen.

Just sökmotoroptimering är ett ämne som har intresserat mig länge och som jag följer aktivt om dagarna. Det är dock inget område jag arbetar inom mer än på mina egna webbplatser, så för er som vill ha konsultering inom detta får jag vänligen hänvisa er till andra aktörer 🙂

Jag svarar dock gärna på frågor, vare det rör sig om seo, affiliate, sociala medier eller annat relaterat till Internet. Skicka in det ni undrar så lägger jag upp fråga och svar här på bloggen så kan fler ta del av informationen.

Om ni vill nå mig eller läsa mer om mig finns jag på Twitter, LinkedIn, Facebook, G+ samt Bloggjakt där jag skriver mer om mina projekt som jag bedriver.

Väl mött!
Stefan Janson

En reaktion på ”Om sidan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *