#svSEO på Twitter

Om du har Twitter kan du följa diskussioner om sökmotoroptimering och kringliggande områden under taggen #svSEO.

Det är ett trevligt gäng där erfarenheter utbyts och fastän man inte har samma åsikter får man åtminstone konstruktiv kritik, t.ex. mitt försök till att skriva om länkbomber där fakta baserades på officiella uttalanden från Google. Ibland är det dock bra att ha popcorn hemma.

#svSEO hugger till med feedback
Läser mer än gärna andras inlägg om Google-bomber eftersom mitt verkade vara helt fel…
En nedtumme
Tur jag inte har nedtummar på min sida, tror inte ens en integer hade räckt.

Jag har verkligen inget emot någon person varken de kan seo eller ej, men om man ska ge kritik får den gärna vara konstruktiv, hur ska vi annars lära oss av varandra och bli ännu bättre inom detta område. Att bara skriva nonsens, håller ej med och så vidare kan alla göra, skriv då ett inlägg där ni berättar om hur det fungerar så tar jag åt mig av er erfarenhet. Det kanske är uppenbart för er, men inte för mig. Har även svårt när folk anklagar en utan att man får en chans att förklara sig. Det är lätt att misstolka varandra på Internet, särskilt när det handlar om 140 tecken korta inlägg, låt då människor få veta vad de gjort fel så man åtminstone kan få förklara sig och bemöta kritiken.

Bara för att jag inte jobbar aktivt med SEO innebär det inte att jag är bakom flötet, analysverktyg och den biten är jag helt förlorad inom, men att kunna läsa artiklar och skriva ihop något som enbart baserats på detta har jag gjort i åtskilliga år, det kan även folk utan vetskap inom området göra. Sedan om det inte helt är rätt får ni skulle Google för, det var de som var källorna till inlägget och ingen annan bemödade sig med att referera till annan fakta som påvisade Google:s fel angående länkbomber.

Imorgon blir det ytterligare en intervju, denna gången ett stort spelföretag. Stay tuned!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *